top of page

Ploegbaas/werfleider of meewerkend ploegbaas wegen- en infrastructuurwerken

Ben je op zoek naar een veelzijdige job in een toffe familiale werksfeer?

Jouw takenpakket:

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en ondersteuning van je teamWij voeren zowel grond- als riolerings-, afbraak- en verhardingswerken uit en je kan zowel tewerk gesteld worden op privé- als op openbare werven. Afhankelijk van je ervaring, zal je tewerkgesteld worden als ploegbaas/werfleider of als meewerkend ploegbaas.

Jouw profiel:

Voor deze job is meerdere jaren ervaring een must. Weg- en infrastructuurwerken kennen maar weinig geheimen meer voor jou. Je hebt ervaring met o.a. het uitzetten van hoogtes, veilig en kwalitatief werken en kan een team aansturen. 

 
Ook een positieve mindset is een absolute noodzaak. Je bent collegiaal, neemt initiatief en bent flexibel.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Je houdt van afwisseling in je job.

Ons bedrijf:

Wij zijn op meerdere domeinen in de bouw actief (grondwerken - buitenaanleg - wegenwerken; zowel in de privé- als in de openbare sector), hebben een eigen recyclingsite en betoncentrale,... We werken met een 10-tal arbeiders en 3 bedienden op kantoor. We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid, en om tegemoet te komen aan het daarbij horende extra werk, willen we een bijkomende ploeg creëren.

Wat wij jou bieden:

Bovenal een veelzijdige job binnen een heel ambitieus team. Verder een heel interessante verloning met veel voordelen. Wij zijn gelegen te Bilzen, vlak aan de afrit van de E313 en dus heel vlot bereikbaar. Bovendien voeren we bijna uitsluitend werken uit zeer dicht bij huis (Bilzen, Hoeselt, Riemst, Tongeren).

Interesse? 089/20 80 80 of info@jackri.be 

bottom of page