top of page

Administratieve duizendpoot? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je op zoek naar een veelzijdige job in een toffe familiale werksfeer?

Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot voor ons kantoor, dat gelegen is in Bilzen. Momenteel vormen we een tweekoppig team, en we zijn op zoek naar een 3de match!

Zo veelzijdig als onze firma is, met werken in zowel de privé- als de openbare sector, betonproductie,... zo veelzijdig zal ook je job bij ons zijn. Het éne moment ben je bezig met facturatie of offerte-opmaak en -opvolging, het volgende moment bestel je materialen of beantwoord je een vraag van een klant aan de telefoon. 

We zorgen voor een interessante verloning in functie van je ervaring; het werkrooster is bespreekbaar (4/5de of voltijds). Een passie voor de bouw is natuurlijk mooi meegenomen! Tweetaligheid (FR/NL) is geen must, maar wel een leuke extra! 

Jouw profiel:

Je bent communicatief aangelegd (zowel mondeling als schriftelijk)

Je weet van aanpakken en je leert graag en snel bij

Je bent stressbestendig

Je houdt van afwisseling in je job

Kennis van Office (Word, Excel en Outlook)

Jouw takenpakket:

Telefonische oproepen beantwoorden

Klanten aan de balie helpen

Offertes opstellen

Facturen opstellen

Leveringen/ophalingen van de containerdienst opvolgen

Materialen bestellen bij leveranciers

Boekhoudkundige taken

Ons bedrijf:

Wij zijn op meerdere domeinen in de bouw actief (grondwerken - buitenaanleg - wegenwerken; zowel in de privé- als in de openbare sector), hebben een eigen recyclingsite en betoncentrale,... We werken met een 10-tal arbeiders en momenteel 2 bedienden op kantoor. We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid, en om tegemoet te komen aan het daarbij horende extra werk, zijn we op zoek naar een 3de teamlid. 

Jij binnen ons team/bedrijf:
Aangezien we van 2 naar 3 medewerkers evolueren, kan je takenpakket nog enigszins flexibel ingevuld worden in functie van je profiel en je eigen voorkeuren. We zoeken iemand voor een 4/5de of voltijdse betrekking. Maar vooral zoeken we een goede match voor binnen ons team!

Wat wij jou bieden:

Bovenal een veelzijdige job binnen een heel ambitieus team. Verder een heel interessante verloning met extralegale voordelen (maaltijdcheques,...). Ons kantoor is gelegen te Bilzen, vlak aan de afrit van de E313 en dus heel vlot bereikbaar.

Interesse? 089/20 80 80 of ellen@jackri.be

bottom of page